Vaxxinova Norway AS er et legemiddelselskap som ble etablert i 2010 med hovedkontor i Bergen. Vi jobber tett med havbruksnæringen langs hele norskekysten og internasjonalt. Våre ansatte har lang fartstid innen forskning og utvikling samt produksjon og oppfølging av vaksiner.

Fiskevelferd

Vi jobber med diagnostikk og vaksineutvikling for å bidra til god fiskevelferd. Utvikling av vaksiner til havbruksnæringen er viktig for samfunnet. Vaksinering er et forebyggende tiltak som sparer fisk for sykdom, plager og smerter. I Norge er Vaxxinova ledende på utvikling og salg av autogene vaksiner. Dette er spesialproduserte vaksiner som inneholder bakterie- eller virusstammer fra enkeltanlegg eller fra syk fisk i et avgrenset geografisk område. Les mer om autogene vaksiner I havbruksnæringen kan både leppefisk, rognkjeks, kveite, røye, torsk, ørret og laks rammes av varianter av virus og bakterier som det ikke finnes vaksiner mot på markedet i dag.

Høy kvalitet

Vi leverer produkter av høy kvalitet og har som mål å utvikle nye og forbedrede produkter og løsninger.

Vaxxinova Norway er en del av Vaxxinova-konsernet som har hovedkontor i Nederland og regionkontorer i Tyskland, Japan, Italia, Brasil, Jordan, Thailand, USA og Norge.

Gjennom Vaxxinova-konsernet har vi tilgang til høy kompetanse og mange års erfaring innen forskning, utvikling, produksjon og bruk av autogene vaksiner på forskjellige arter.

Studentsamarbeid

Vi har for tiden ingen studentsamarbeid, men tar gjerne imot henvendelser.

Karriere

Vaxxinova er i stadig vekst, og kan tilby faglig interessante og utfordrende stillinger sammen med gode kollegaer i et solid internasjonalt legemiddelselskap.

Hos oss kan du jobbe innen molekylærbiologi, mikrobiologi, bakteriologi, virologi, fiskehelse, administrasjon etc. Vi har også muligheter for samarbeid med master- og PhD studenter.

For åpen søknad: Kontakt oss på matias.delcampo@vaxxinova.no

Ledige stillinger:

Akkurat nå har vi ingen ledige stillinger, men vi legger ut nye stillinger fortløpende så kom gjerne tilbake senere.

Kontakt

Matias del Campo